torsdag 26 april 2012

Rostbiffsrullar med krämig spetskål

För 6-8 personer


16 skivor rostbiff (ca 400 g)
1 rödlök
1 msk socker
2 msk rödvinsvinäger
0,5 spetskål (ca 250 g)
1 liten fänkål (ca 125 g)
1 dl créme fraiche
1,5 msk grov skånsk senap
salt
peppar

Gör så här
1. Skala och skär rödlöken i tunna skivor. Rör ihop socker, vinäger och 2 krm salt i en skål. Blanda ner löken och massera den lite så att den mjuknar. Låt stå i ca 10 minuter tills löken blivit riktigt rosa och mjuk.
2. Ansa och skär spetskål och fänkål i tunna strimlor. Blanda med créme fraiche och senap. Krydda med salt och peppar,
3. Lägg lite kålsallade på varje rostbiffsskiva och rulla ihop till en rulle. Toppa med den syltade löken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar